lathatatlankecskemeti

Blogunk hőse tipikus politikus, aki 12 éven keresztül koptatta eddig parlamenti székét a kecskeméti választók bizalmából, akiket ezen időszak alatt mégis teljesen elfelejtett. Itt ezért eme akut amnézia okait, kialakulásának körülményeit boncolgatjuk.

S(z)avazás

Friss topikok

Archívum

Midőn e sorokat írom, nehéz szelek járnak hazánk fölött sötét fellegeket mozgatván, nem könnyű mostanság a napra menni, egyre nagyobb kincs a D vitamin. Sanyargat még a tél, jégcsap fogaival marcangolva szét mindazt, amit eddig demokráciának, szólásszabadságnak, jogállamnak – a Mi közös, biztonságos, nyugodt  Magyarországunknak hittünk.


A tavasz idén április 11-én kezdődik. A „változás” szele ezen a napon tör majd elő a szavazókörökben elhelyezett urnák kicsiny nyílásain át és tombolva kergeti szét az elmúlt nyolc év fekete fellegeit, megszabadítván az országot az örök téltől szabadjára engedi a napsugarakat és nem engedi többé, hogy újra beboruljon.

A Fidesz Napja felragyog, elűzi a fagyot és teremtő erejével virágba borítja az országot, természetesen. E termékeny csillag nem más, mint a vezér maga: Orbán Viktor, kinek gravitációs tere oly erős és hatalmas, hogy a legeldugottabb falucska legapróbb pártirodájának legmélyebb növésű takarítónőjének párthűségéről is naprakész információkkal rendelkezik.

Ilyen – már-már transzcendens - tájékozottság birtokában „csillagunk” maga határozza meg kire, s meddig ragyogjon: jaj annak, akit narancsos lángnyelvei nem nyaldosnak többé! Pórázon tartott „sugarai”  leendő honatyáink, a Fidesz országgyűlési képviselő jelöltjei. Régi, ismert arcok ők, egytől-egyig "fiatal demokraták”, még ha átlagéletkoruk bőven túl is van már a negyvenen: Lezsák Sándor, Balsai István, Fónagy János, Pokorni Zoltán és még sokan mások, egy nyolc éve ellenzéki szerepben vergődő, destruktív alakulat  levitézlett lidércei ők.

Blogunk hőse is egy ilyen, megfáradt „napsugár”, aki immár 12 éve küzd az örök „tél” ellen a Parlament padsorai közül Dr. Horváth Zsolt, a kecskeméti II. számú választókörzet Fideszes országgyűlési képviselő jelöltje.

A továbbiakban az Ő kalandos történeteiről olvashattok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlankecskemeti.blog.hu/api/trackback/id/tr531886491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása