lathatatlankecskemeti

Blogunk hőse tipikus politikus, aki 12 éven keresztül koptatta eddig parlamenti székét a kecskeméti választók bizalmából, akiket ezen időszak alatt mégis teljesen elfelejtett. Itt ezért eme akut amnézia okait, kialakulásának körülményeit boncolgatjuk.

S(z)avazás

Friss topikok

Archívum

Emberünk, Dr. Horváth Zsolt már több, a demokratikus értékrenddel nem összeegyeztethető botrányba keveredett a hosszú-hosszú 12 éves képviselői pályafutása során. Most az egyik legkirívóbbal, a 2006-os választásokon történt csalásról írnánk pár sort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen: dr. Szécsi Gábor (balra), illetve dr. Horváth Zsolt (jobbra)

 

 

Emlékeztetőül: a 2006-os országgyűlési képviselő választások előtti napon a Műkertvárosban dr. Szécsi Gábor (akkor SZDSZ-MSZP színekben indult) visszalépését közlő, hamis tartalmú szóróanyagot terjesztettek kisebb jobboldali aktivista csapatok. A választás napján pedig kisbusszal szállították az embereket a Kertvárosi Általános Iskolához, ahol fejenként ezer-ezerötszáz forintot fizettek a Horváth-voksokért a derék Fideszesek. Az első fordulóban jelentősen vezető Szécsi a második fordulóra így 194 szavazattal alulmaradt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyomozásba kezdett a rendőrség a bejelentések után a választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt. A terjesztésen rajtakapott aktivisták azt vallották, hogy a helyi Fidesz irodában vették át a fent említett anyagokat. Erre persze O.V. is reagált az általuk pénzelt Hír TV-ben: „ a rendőrség beszállt a választási kampányba”. Ó te szegény Viktórió, mi lesz így most veletek?

A nyomozás egyértelműen megállapította annak a férfinak a kilétét, aki a „szavazat-szállító” gépjárművet vezette. Az eljáró ügyész azonban vádelhalasztást javasolt, mert büntetlen előéletű az elkövető, illetve a cselekmény viszonylag kis tárgyi súlya miatt (???), azaz a csalót futni hagyták…A többi gyanúsítottat nem sikerült kézre keríteni, így máig büntetlenül mászkálnak közöttünk.

 

A jogi huzavona után végül nem ismételték meg a szavazást, így az egyéni mandátumot főhősünk nyerte. Nagy kő eshetett le a szívéről, hiszen a bársonyszék mégiscsak kényelmesebb, mint a börtöncella.

 

Lehet idén is jut a keretből szavazatvásárlásra, ne feledjük, Orbán Viktor „személyesen” kért pénzt a narancsos kampányra a szimpatizánsaitól.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lathatatlankecskemeti.blog.hu/api/trackback/id/tr481903742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása